صنعت آسانسور و پله برقی

درباره شرکت پار صنعت صعود

آسانسور پار لیفت

درباره ­ی آسانسور پار صنعت صعود (آسانسور پار لیفت)

آسانسور پارلیفت از سال 1387 به این سو فعالیت خود را در زمینه ی تولید تابلو فرمان آسانسور شروع کرده است. هدف اصلی آسانسور پار لیفت، عرضه ی با کیفیت ترین و نوین ترین قطعات آسانسور در کشور بوده است. از جمله­ ی ابداعات شرکت پار صنعت صعود می­توان به کارگیری فناوری ارتباط سریال در تابلو فرمان آسانسور، برای نخستین بار در ایران، اشاره کرد. از جمله ویژگی های مهم تکنولوژی مزبور کم شدن تراول کابل مصرفی آسانسور است. اختراعاتی چند نیز توسط شرکت پار صنعت صعود (paarlift ) به ثبت رسیده است که از جمله ­ی آنها می­توان از سیستم ASP و ارسال اطلاعات روی سیستم تغذیه نام برد. تولید سیستم­های ALPHA دو سرعته و ، SMART ، 3VF وهیدرولیک و دو سرعته، ERU (سیستم نجات اضطراری بصورت تلفیقی یا جداگانه) حاصل فعالیت­های چندساله­ ی شرکت آسانسور پار است.

خدمات و محصولاتی که توسط شرکت پار صنعت ارائه می­شوند به قرار زیرند:

  • دستگاه کنترل دسترسی (Access Control) آسانسور
  • سیستم ده خروجی مخصوص داخل کابین ( امکان محدودسازی تا ده طبقه به صورت مجزا)
  • سیستم تک خروجی مخصوص طبقات
  • امکان تعبیه تلفن در پشت دریچه لولایی مخصوص پنل داخل کابین آسانسور
  • امکان نصب مانیتور برای پخش تیزرهای تبلیغاتی ونمایش فیلم با قابلیت تعویض حافظه
  • ارائه پنل های داخل کابین به صورت لولایی سوئیچی جهت سهولت نصب
  • امکان نصب بلندگو جهت اعلام طبقات و نورپردازی به صورت LED جهت پنل های داخل کابین
  • پنل لمسی داخل کابین آسانسورTOUCH SCREEN
  • نام گذاری اسامی و انتخاب از روی لیست و حذف کلیدهای پنل داخل کابین آسانسور
  • کلیدها از نوع وارداتی BST باطرح های مختلف
  • کلیه پنل ها قابل اجرابا انواع مختلف استیل
  • درج متن به روش حک لیزری و الکتروشیمیایی با شابلون

موتور آسانسور وبر

موتور از جمله مهم­ترین بخش­های هر وسیله­ ی الکتریکی به شمار می­رود. در علم مکانیک، موتور را قلب وسایل مکانیکی می­دانند. طبعاً آسانسور نیز از این قاعده مستثناء نیست و بر همین اساس نیز موتور آن یکی از مهم‌ترین و گران‌بها‌ترین اجزای آناست. وظیفه­ی موتور، تأمین نیروی مورد نیاز جهت جابجایی کابین است. لازم به توضیح است که در آسانسورهای کششی، تأمین نیروی مورد نیاز برای جابجایی صرفاً بر عهده­ی موتور نیست بلکه کادر وزنه نیز بخشی از نیروی جابجایی کابین را تأمین می­کند. از انواع موتورها می­توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • موتور گیرلس 8 نفره وبرموتور کششی: یکی از پرکاربردترین انواع آسانسور در جهان است.
  • موتور گیربکس: این نوع خود به دو زیرمجموعه­ی تک­سرعته و دو سرعته تقسیم می­شود.
  • موتور گیربکس تک­سرعته: در موتورهای تک­سرعته، کابین تنها با یک سرعت ثابت حرکت می­کند. در این نوع، نیروی موتور توسط گیربکس به کابین منتقل می­شود.
  • موتور گیربکس دو سرعته: در این نوع، دو سیم­پیچ در آسانسور تعبیه شده و دو سرعت مختلف نیز دارد: در ابتدا با سرعت بالا شروع به کار می­کند و قبل از رسیدن به طبقات مورد نظر، ازسرعت کاسته می­شود. استارت­ها و توقف­های ناگهانی از جمله­ی معایب آسانسورهای با گیربکس دو سرعته به شمار می­روند؛ چرا که در درازمدت موجب استهلاک می­شوند.
  • موتور آسانسور گیرلس: در صورتی می­گوییم که موتور آسانسور از نوع گیرلس است که نیروی محرکه­ی موتور به طور مستقیم به قرقره­ی کشش منتقل شود. موتور گیرلس وبر مدل WEB100، که در زیر تصویر آن را مشاهده می­کنید، یکی از محصولات پر طرفدار شرکت پار صنعت صعود است. در طراحی این موتور از فناوری گیرلس بهره گرفته شده است، که امروزه این فناوری جایگاه فناوری گیربکس را گرفته است. فناوری گیربکس در موتور نقص‌های بسیاری داشت که تماماً توسط فناوری گیرلس رفع شده است. یکی از آن نقص‌ها صدای بلند موتور آسانسور‌های گیربکس بود. فناوری گیرلس در موتور گیرلس وبر ۱۰۰ از بروز انواع صدا‌های آزار‌دهنده بلند جلوگیری می‌کند. از دیگر نقص‌هایش سرعت پایین آن بود، که خوشبختانه فناوری گیرلس این مشکل را نیز حل نموده است.
  • موتور هیدرولیک: این موتور بر اساس قانون پاسکال و با استفاده از فشار روغن کار می­کند.
  • موتور هیدرولیکی مغروق در روغن: از مزایای این نوع از موتور، سرعت پایین و مصرف برق مناسب آن است.
  • موتور هیدرولیکی خشک-هوا خنک: این نوع از موتور، هم می­توان از برق تک­فاز و هم از برق سه­فاز استفاده کند.
  • موتور پنوماتیک: اساس کار آسانسور‌های پنوماتیک ایجاد خلاء و فشرده کردن هوا است، از آنها پنوماتیک معمولاً در خانه‌های دوبلکس استفاده می‌شود.

موتورهای آسانسور از نظر کارکرد به دو نوع گیرلس و گیربکس تقسیم می­شوند؛ موتور وبِر یکی از با کیفیت­ترین موتورهای نوع گیرلسی است.

تابلو فرمان آسانسور پار کنترل

تابلو فرمان یکی از مهم­ترین قطعاتی است که وظیفه­ی هدایت را بر عهده دارد. از این قطعه تحت عنوان برد کنترل نیز نام برده می­شود. از جمله وظایف تابلو فرمان می­توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. کنترل سرعت موتور: کنترل دور موتور برای نرم پیش‌رفتن حرکت و پیشگیری از رسیدن شوک‌های ناگهانی به کابین مهم است؛
  2. کنترل جهت حرکت:این‌که کابین باید در جهت بالا یا پایین حرکت کند با برد قابل هدایت است؛
  3. پردازش درخواست‌ها از کابین و طبقات:از دکمه­ها پیام‌ به تابلو فرمان آسانسور ارسال می‌شود و درآنجا پردازش می‌گردد؛
  4. کنترل سایر تجهیزات الکتریکی:برخی از تجهیزات شامل درِ کابین، سوئیچ‌ها و ترمزها توسط تابلو فرمان هدایت می‌شوند؛
  5. حفاظت الکتریکی از تجهیزات؛
  6. تشخیص لحظه‌به‌لحظه‌ی موقعیت کابین.

یکی از نمونه­ های تابلو فرمان پار

تابلو فرمان آسانسور پار با تکیه بر تکنولوژی پیشرفته و دانش روز توسط مهندسین توانای شرکت پار کنترل در ایران با کیفیت عالی و مرغوب طراحی و تولید شده است. این تابلو یکی از معتبر ترین تابلو فرمان­های آسانسور موجود در کشور است. تابلو فرمان پار در بازار کشور نیز دارای جایگاه مطلوبی بوده و کیفیت این تابلو فرمان در بین کارشناسان و متخصصین نیز تایید شده است. تابلو فرمان آسانسور پار با قدرت7/5 کیلو وات و با سرعت 1 متر بر ثانیه در کشور توسط مهندسین توانمند شرکت پار طراحی و به تولید انبوه رسید. شركت پار با توجه به طراحي سيستم هاي جديد امکان استفاده از آسانسور هاي سرعت بالای 3VF را براي ساختمان هاي مرتفع فراهم آورده است.

تابلو فرمان پار صنعت

2 دیدگاه در“درباره شرکت پار صنعت صعود

  1. حیدر سیجانی گفت:

    باسلام واحترام این شرکت دارای نماینده در استان‌ها سراسر کشور می باشند از جمله در استان کردستان نمایند شرکت شخصی به نام آقای رحمانی هستند که ساختمانی که بنده در آن زندگی می کنم دارای تابلو فرمان پار صنعت صعود می باشد این شخص با همکاری شرکت آسانسوری که نصب و راه اندازی تابلو فرمان را انجام داد با ایجاد کد دستوری در تابلو فرمان بدون اطلاع قبلی و با عنوان اینکه برای سرویس و نگهداری آسانسور مراجعه نمودند اقدام به غیر فعال نمودنوکندنمودن بخشی از قسمت ها ی آسانسور نموده وقتی با ایشان و پشتیبانی مر کز تماس گرفتم اعلام نمودن که بروم شکایت بکنم و هیچ کاری از دستتان بر نمی آید وما باشرکت آسانسور هماهنگ هستیم و به شما بعنوان مالک هیچ جوابی نمی دهیم این است نماد اطمینان و اعتبار

  2. حیدر سیجانی گفت:

    باسلام واحترام این شرکت دارای نماینده در استان‌ها سراسر کشور می باشند از جمله در استان کردستان نمایند شرکت شخصی به نام آقای رحمانی هستند که ساختمانی که بنده در آن زندگی می کنم دارای تابلو فرمان پار صنعت صعود می باشد این شخص با همکاری شرکت آسانسوری که نصب و راه اندازی تابلو فرمان را انجام داد با ایجاد کد دستوری در تابلو فرمان بدون اطلاع قبلی و با عنوان اینکه برای سرویس و نگهداری آسانسور مراجعه نمودند اقدام به غیر فعال نمودنوکندنمودن بخشی از قسمت ها ی آسانسور نموده وقتی با ایشان و پشتیبانی مر کز تماس گرفتم اعلام نمودن که بروم شکایت بکنم و هیچ کاری از دستتان بر نمی آید وما باشرکت آسانسور هماهنگ هستیم و به شما بعنوان مالک هیچ جوابی نمی دهیم این است نماد اطمینان و اعتبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *